Formia Hakkında

2006 yılında, 8000 m² alan üzerine kurulmus entegre süt isleme fabrikası olan rmamız; bugüne kadar ev dısı tüketim ve market sektörüne hizmet etmis, sektörün öncü pizza zincirleri ve donuk künefe üreticilerine ürün tedarigi saglamıs; en kaliteli hammaddeleri kullanarak, üretim sartlarına uygun görmedigi ve onaylamadıgı hammaddeyi kullanmadan, gıda güvenliginden ve disiplininden taviz vermeden hizmete devam etmektedir.
2016-2017 yıllarından sonra çizgisini yenileyerek artık ev dısı tüketim, restoran kafe ve otellere yönelik ürünler yapmak, Türkiye’de üretilmeyeni üretmek gayesiyle çalısmalara koyulup yeni lezzetler ve farklı kullanım alanları olusturma kri ile Formia markasını tüketicinin begenisine sunmustur ve günümüzde 81 ilde bulunan müşterilerine ürün tedariği sağlamaktadır.
Üreticiden tüketiciye mottosunu benimseyen Formia, Sakarya ve bölgesindeki anlasmalı çiftliklerden temin ettigi sütlerle, kalite ve hijyen standartlarını dikkate alarak, mozzarella peyniri, künefe peyniri, geleneksel tereyagı ve süt kreması ile birlikte üretimine devam etmektedir.
MİZYONUMUZ
Dogallıktan ve hijyenden ödün vermeden tedarikçilerimizden aldıgımız sütle basta mozzarella olmak üzere lezzetini, standart ve kalitesini koruyan ürünler elde etmek.

VİZYONUMUZ

 Kendini sürekli geliştirerek sektörün öncü, güvenilir ve marka firmalarından olmak.

DEĞERLERİMİZ:

  • Kaliteli ve standart ürün
  • Hijyenik üretim
  • Güvenilirlik
  • Üretimde yenilikçi çözümler

KALİTE POLİTİKAMIZ:

Sütü modern koşullarda ve hijyenik şartlarda işleyip doğallık ve tazelikten ödün vermeden modern ekipmanlarla ürettiğimiz ürünlerimizi standartlara uygun ambalajlayarak soğuk zincirlerle ısısını muhafaza ederek bayilerimizle buluşturmak

Belgelerimiz:

  • ISO 9001:2015 Kalite yönetim sistemi
  • ISO 22000:2018 Gıda güvenliği yönetim sistemi

ÜRÜNLERİMİZ:

  1. Mozzarella peyniri: İşlenmiş sütten elde edilen peynirin tuzlu suda en az 15-20 dk haşlanmasıyla elde edilir. Özellikle pizzalar da kullanılır.
  2. Künefe peyniri: Peynirin tuzsuz suda haşlanmasıya elde edilir. Tatlı için özel olarak üretilen peynirlerdir.
  3. Tereyağı: Süt kremasından geleneksel şekilde üretilir. Kahvaltı, yemek ve tatlılarda kullanılır.
  4. Süt kreması
  5. Lor peyniri: İşlem görmüş sütten açığa çıkan peynir suyundan elde edilir. Börek ve hamur işlerinde kullanılır.

İletişim Bilgilerimiz

Formia Süt ve Süt Ürünleri
Orta Mahalle Nasihat Sokak No:3/1 Soganlık/KARTAL, ISTANBUL
info@formia.com.tr

Üretim Müdürü
Arslan EROL – 05428270677
Muhasebe – IK
Aslı EROL – 05428270696
Satış
Semih ASLIBAY – 05326132726
Kalite Kontrol
Derya EFE

Bize Yazın

Whatsapp Hattı
0 (532) 613 27 26